Printable papers

 3,95

Deze printable papers met brandweermotief zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Knutselprojecten met de kinderen, scrapbooking, inpakpapier. It’s up to you!

Wanneer je deze set aanschaft, ontvang je direct na betaling een downloadlink voor 9 verschillende motieven. Samen vormen ze één geweldig geheel.

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0005 Categorieën: , , Subcategorieën: ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Aanlevering

Het betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Formaat

PDF, A4-formaat, kleur

Levering

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden.

1 beoordeling voor Printable papers

  1. 5 van 5

    Daphne

    Leuk, die ga ik gebruiken voor de foto albums van mijn zoon!


Een beoordeling toevoegen