Populair

Gepersonaliseerde kinderposter met naam

 5,50

LET OP: i.v.m. een vakantie van onze vormgever is er momenteel een langere levertijd op dit product. Wanneer je nu een naamposter bestelt, wordt deze op zijn vroegst op dinsdag 5 juli verzonden.

Hoe stoer: deze gepersonaliseerde kinderposter voor aan de muur van kleine brandweermannetjes- en vrouwtjes. Digitaal geleverd; door zelf te printen bespaar je € 3,95 aan verzendkosten!

Hoe werkt het?

Binnen 24 uur na bestelling ontvang je van ons een vragenlijst. Hierin kun je kiezen uit bijv. de huidskleur, de lengte van het haar, sproetjes, een bril etc. Eigenlijk alles wat nodig is voor de gepersonaliseerde poster. Je mag zelfs je eigen lettertype kiezen; daar hebben we handige voorbeelden voor (zie foto’s).

Wanneer wij jouw antwoorden retour hebben, gaat onze vormgeefster aan de slag. Binnen drie werkdagen na toezenden (en we streven nog eerder!) ontvang je per e-mail een digitale poster op A4-formaat, welke je zelf op stevig papier kan printen (of kan laten printen bij de copyshop). Klaar om in te lijsten en te shinen in de kinderkamer!

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0001 Categorieën: , , Subcategorieën: , ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Formaat

A4, JPEG (hoge resolutie)

Aanlevering

Het betreft een digitale poster, geleverd als JPG. Je kunt deze zelf zo vaak printen als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Levertijd

Na bestelling sturen we je binnen 24 uur een vragenlijst. Hierna leveren wij de poster binnen 72 uur aan.

LET OP

Controleer alle velden, bij fouten kunnen er achteraf extra kosten in rekening worden gebracht. Vergeet niet in het opmerkingenveld bij het betalen de naam te noemen. Omdat de posters digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit.

1 beoordeling voor Gepersonaliseerde kinderposter met naam

  1. 5 van 5

    Manon

    De brandweerkamer van mijn zoontje is nu hélemaal compleet. Fijn ook, die snelle levering en zelf kunnen printen.


Een beoordeling toevoegen