Aanbieding

Brandweer slinger (vlaggenlijn)

 2,95

HIEP HIEP HOERA! De jarige job ‘s morgens dubbel verrassen? Als hij of zij gek is van de brandweer scoor je met deze slinger direct punten.

De brandweer slinger wordt digitaal geleverd. Dit betekent dat je geen slinger per post opgestuurd krijgt (scheelt ook weer verzendkosten!), maar dat je na betaling een downloadlink krijgt. De slinger kan je dan zelf printen, knippen & in elkaar zetten! Ideaal ook als je last minute een kamer moet versieren.

Deze brandweer slinger bestaat uit diverse PDF’s met:

  • Vlaggetjes met ‘Hoera 5 jaar’ (leeftijd hieronder in te vullen)
  • Diverse vlaggetjes met brandweersymbolen
  • Totaal aantal vlaggetjes om een slinger mee te maken: 18
  • Te verlengen door de brandweersymbolen extra af te drukken

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0008 Categorieën: , , Subcategorieën: ,
Verwijder opties
Bekijk

Aanvullende informatie

Beschikbaar voor

Kinderen van 1 t/m 9 jaar

Aanlevering

De brandweer slinger betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Formaat

PDF, A4-formaat, kleur

Levertijd

De brandweer slinger wordt direct na betaling digitaal geleverd. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

Gebruik

Je koopt deze brandweer slinger voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

1 beoordeling voor Brandweer slinger (vlaggenlijn)

  1. 5 van 5

    Thea

    Een leukere slinger kon ik echt niet vinden voor onze jarige brandweerman.


Een beoordeling toevoegen

Ook leuk!