Populair

Brandweer poster met alfabet

 2,50

Jouw brandweerman of -vrouw in spe op een toepasselijke manier het alfabet leren. Hang deze alfabet-poster in brandweerstijl op in de kinderkamer.

Ideaal: dit product betreft een digitaal bestand. Je krijgt deze direct na betaling per e-mail en kunt hem zo vaak printen zoals je wilt. Lijstje erom heen en ophangen maar!

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0012 Categorieën: , , , Subcategorieën:
Bekijk

Aanvullende informatie

Aanlevering

Het betreft een digitaal bestand. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop. Mits voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan de poster verder te verspreiden.

Formaat

JPEG, A4-formaat, kleur

Levering

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw poster direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankoop te genieten.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat dit bestand digitaal is, is de aankoop definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om dit bestand door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan dit bestand door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Brandweer poster met alfabet” te beoordelen