Populair

Brandweer partijtje: compleet feestpakket

 10,95

Er zijn geen hoge kosten nodig voor het leukste brandweer kinderpartijtje ooit! Met dit pakket – waarvan je alle onderdelen zelf zo vaak als je wilt kunt printen – heb je een geslaagd feestje binnen handbereik. Verkrijgbaar voor kinderen van 1 t/m 9 jaar (leeftijd hieronder in te vullen).

Wat kun je verwachten van dit brandweer partijtje?

Het is wat jij er vooral van maakt! Ons pakket – met digitale bestanden – bestaat uit flink wat onderdelen waarmee je een themafeestje naar wens kunt creëren:

 • Een uitnodiging (groot/klein)
 • Spelletjes (met o.a. Brandweerbingo en Zwaailichtje Prik)
 • Een vlaggetjeslijn (ook los verkrijgbaar)
 • Vlaggetjes voor om rietjes
 • Bedankkaartjes
 • Foodkaartjes
 • Friet- en popcornbakjes
 • Bekerwrappers
 • Printable papers (ook los verkrijgbaar)
 • Taarttoppers
 • Cupcakewrappers- en toppers
 • Welkom op de kazerne-bord

Allemaal met duidelijke instructies & handige tips hoe te printen, te knippen & te plakken!

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je direct de downloadlinks, deze worden je ook nog per e-mail toegezonden. Na het downloaden van de bestanden kun je alle documenten zo vaak als je wilt printen. Schaar & lijm bij de hand en in no time kan het brandweerpartijtje beginnen!

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0009 Categorieën: , , Subcategorieën: ,
Verwijder opties
Bekijk

Aanvullende informatie

Geschikt voor

Kinderen van 1 t/m 9 jaar

Aanlevering

Het betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Formaat

PDF, A4-formaat, kleur

Levertijd

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden.

2 beoordelingen voor Brandweer partijtje: compleet feestpakket

 1. 5 van 5

  Kim

  Kevin zal binnenkort zijn leukste partijtje ever hebben, wat een leuke set!

 2. 5 van 5

  Marit

  Net besteld en binnenkort mee aan de slag. Het ziet er veelbelovend uit.


Een beoordeling toevoegen