-25%

Brandweer memory

 2,95

Wist je dat het eerste memory spel al in 1959 werd gespeeld? En nog steeds is het populair onder kinderen. Hoe tof is het dan dat er nu ook een brandweer memory spel is? Digitaal geleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt!

Kan jij de twee brandweermannen vinden? Spot je de brandende huizen? Of zoek je nog naar bluswater? Deze 48 kaartjes met 24 afbeeldingen zijn geheel in brandweerstijl en dat geldt ook zeker voor de achterkant van de kaartjes. Waarbij je de keuze hebt uit twee motieven.

Voor jonge spelers – deze brandweer memory kan vanaf ca. 3 jaar worden gespeeld – raden we aan om met minder kaartjes te starten en langzaam op te bouwen. Voor de oudere spelers, die in de leeftijd van leren lezen zijn, hebben we een variant met tekst. Zo heeft het spel meteen educatieve doeleinden!

Brandweer memory bestaat uit de volgende digitale bestanden…

  • Instructies & spelregels
  • 24 setjes van 2x dezelfde afbeeldingen (een variant met en zonder tekst), die jezelf zo vaak kunt printen als je wilt
  • Brandweermotieven voor de achterkant van de kaartjes

Na het betalen & downloaden van de bestanden rest jou enkel om te printen en knippen. Daarna kan het spelletje memory in brandweerstijl direct starten!

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0011 Categorieën: , Subcategorieën: ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Instructies

Stop dikker papier (bij voorkeur 200 of 250 grams papier) en print hierop een van de brandweermotieven als achterkant voor de kaartjes. Draai het papier om en stop het opnieuw in de printer om op de andere zijde de kaartjes te printen (naar keuze met of zonder tekst). Zorg er wel voor dat de achterkant op dat moment al goed droog is. Knip of snij alle kaartjes uit. Je bent klaar om een potje brandweer memory te spelen!

Spelregels

Schud alle kaartjes goed door elkaar. Leg de kaartjes netjes in een vierkant met de afbeelding naar beneden op tafel. Laat de jongste speler als eerst twee kaarten omkeren en laat dan iedereen – met de klok mee – aan de beurt. Wanneer er door een speler twee dezelfde kaarten worden omgedraaid, mag hij of zij deze houden. Wie aan het eind van het spel de meeste paren heeft verzameld, is de winnaar van het potje brandweer memory.

Geschikt voor

Kinderen vanaf ca. 3 jaar, start bij jonge spelers met minder kaartjes.

Aanlevering

Het betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Formaat

Alle kaartjes zijn ontworpen op 7,5 x 7,5 cm. Ze worden allemaal op een PDF van A4-formaat geleverd. In kleur.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

Levering

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

LET OP

Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Check ook onze algemene voorwaarden.

1 beoordeling voor Brandweer memory

  1. 5 van 5

    Larissa

    Vandaag besteld & morgen iemand heel blij maken. Ik denk dat ik de hele middag memory moet spelen… 😉


Een beoordeling toevoegen