Brandweer fotoprops

 3,95

Op een verjaardag, kinderpartijtje of brandweerfeestje de leukste foto’s maken? Creëer een photobooth met deze te gekke brandweer fotoprops. Digitaal geleverd, waardoor je direct na betaling aan de slag kunt.

Wat er zoal in dit pakket zit? Een brandweerauto mag natuurlijk niet ontbreken en dat geldt ook voor een helm en brandblusser. Maar wat is een brandweerman ook zonder veiligheidsbril, zwaailicht, bijl en vlammen? Helden zijn het ook, evenals dat ze dapper zijn. Dus daar hebben we mooie borden voor ontworpen. En dit is slechts een selectie uit de hele set. Check de foto’s om te zien wat je nog meer kunt verwachten.

Goed om te weten!

Deze fotoprops worden digitaal geleverd. Dit zorgt voor een snelle levertijd (direct na betaling!) en geen verzendkosten. Je kunt daarnaast de props die je wilt gebruiken zo vaak printen als je wilt. Handig hè?!?

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0007 Categorieën: , , Subcategorieën: ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Aanlevering

Het betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Formaat

PDF, A4-formaat, kleur

Levertijd

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Brandweer fotoprops” te beoordelen