-37%

Brandweer bingo

 2,50

Fans van brandweer worden helemaal blij van deze brandweer bingo geheel in stijl. Wie verzamelt het eerste een hele rij en mag BINGO roepen?

Wanneer je onze brandweer bingo aanschaft, ontvang je direct na betaling een downloadlink om deze bingo zelf te printen.

Brandweer bingo bestaat uit de volgende digitale bestanden…

  • Instructies
  • Bingokaarten (16 verschillende)
  • Omroepkaarten
  • Bingoschijven

De bestanden worden in PDF-formaat aangeleverd, klaar om thuis te printen en direct aan de slag te kunnen met dank aan de handige instructies.

Spelen maar!

Na betaling krijg je automatisch een downloadlink. Dan rest jou enkel om te printen en knippen. En leuke cadeautjes te scoren voor als iemand ‘bingo’ roept. Wij tippen hiervoor de Action.

LET OP! Voor digitale producten – zoals deze – gelden aangepaste voorwaarden. Lees meer in de algemene voorwaarden of scroll naar beneden.

Productnummer: dp0006 Categorieën: , , Subcategorieën: , ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Geschikt voor

Deze bingo is bedoeld voor jonge kinderen. Om het niet te ingewikkeld te maken is deze bingo-variant niet geschikt om volle kaart te spelen; daarvoor zijn er te weinig icoontjes en kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd bingo hebben.

Aanlevering

Het betreft een pakket met digitale bestanden. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop. Mits voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan de bingo te verspreiden.

Formaat

PDF, A4-formaat, kleur

Levering

Direct na betaling, digitaal. De downloadlink is 60 dagen geldig, dus sla jouw bestanden direct op en maak een back-up om zo lang mogelijk van jouw aankopen te genieten.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Mits specifiek voor jezelf. Wanneer ook bedoelt voor andere mensen (bijv. als cadeautje) dient dit product meerdere keren besteld te worden. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

LET OP

Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit. Omdat de bestanden digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om deze bestanden door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze bestanden door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen. Check ook onze algemene voorwaarden.

1 beoordeling voor Brandweer bingo

  1. 5 van 5

    Katinka

    De beste aankoop van de laatste tijd; mijn zoontje wil dit zooo graag blijven spelen. En het helpt hem ook nog in leren lezen.


Een beoordeling toevoegen

Ook leuk!