Digitale brandweerposter – Woordenboek

 1,25

Kan je een brandweerman beter beschrijven dan met deze woordenboek-poster? Nee toch!

Je kunt deze nu downloaden en zo vaak printen als je wilt. Eentje aan het memobord in de keuken, eentje in het toilet en… Ach de keuze is ook helemaal aan jou. Voor een kleine bijdrage krijg je drie hoge resolutiebestanden, met de poster in drie kleuren, én een PDF met meer informatie en de posters samengevoegd. Direct na betaling kun je de bestanden downloaden via een specifieke link. Printen maar!

Het geld dat wij met deze kleine bijdrage verdienen, stoppen we in het realiseren van meer nieuwe producten én het onderhouden van onze Facebook-pagina.

Productnummer: dp0003 Categorieën: , Subcategorieën: ,
Bekijk

Aanvullende informatie

Formaat

A4, JPEG (hoge resolutie)

Varianten

Je krijgt drie varianten in JPG; eentje met een donkere achtergrond, een lichte achtergrond en een brandweerrode. Ook krijg je een PDF met een verzameling en extra informatie.

Aanlevering

Dit product betreft digitale posters. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Levertijd

Direct na betaling krijg je een downloadlink. Deze wordt ook nog per mail toegezonden. Downloaden dient binnen 30 dagen te gebeuren. Daarna vervallen jouw rechten en zal je hem opnieuw dienen aan te schaffen. Bewaar hem dus ook goed op jouw harde schijf.

Gebruik

Je koopt dit product voor persoonlijk gebruik en mag deze zo vaak printen als je wilt. Commercieel gebruik is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om deze posters door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze posters door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Kleine printscreens ter promotie van de posters zijn toegestaan. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen.

LET OP

Je hebt deze posters gekocht voor persoonlijk gebruik. Je mag deze voor eigen gebruik zo vaak printen als je zelf wilt. Het is niet toegestaan om deze posters door te sturen naar anderen. Er rusten auteursrechten op en dit wordt dan ook gezien als diefstal. Verwijs enthousiastelingen vooral naar onze webshop. Het is niet toegestaan deze posters door te verkopen (in geheel of delen ervan, digitaal of geprint), of deze op te nemen in een collectieve download. Kleine printscreens ter promotie van de posters zijn toegestaan. Mocht een van bovenstaande regels worden genegeerd, dan is Brandweetjes vrij hier juridische stappen tegen te ondernemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Digitale brandweerposter – Woordenboek” te beoordelen