Gepersonaliseerde kinderposter met naam

 4,95

Hoe stoer: deze gepersonaliseerde kinderposter voor aan de muur van kleine brandweermannetjes- en vrouwtjes. Aan de hand van een paar simpele vragen, zorgen we ervoor dat wij alles weten wat nodig is en kunnen we aan de slag. Je mag zelfs je eigen lettertype kiezen, daar hebben we handige voorbeelden voor (zie foto’s).

Binnen 72 uur na bestelling (en we streven nog eerder!) ontvang je per mail een digitale poster op A4-formaat (geen verzendkosten!), welke je zelf op stevig papier kan printen (of kan laten printen bij de copyshop). Klaar om in te lijsten en te shinen in de kinderkamer.

LET OP: vergeet niet in het opmerkingenveld bij je adresgegevens de naam van de kleine brandweerman- of vrouw in te voeren. Anders kunnen wij de poster niet afronden en kan er vertraging in de levering ontstaan.

Wissen
Categorieën: , , Tags: , Productnummer: 2799

Extra informatie

Formaat

A4, JPEG (hoge resolutie)

Aanlevering

Het betreft een digitale posters. Je kunt deze zelf zo vaak afdrukken als je wilt óf laten afdrukken bij een copyshop.

Levertijd

Binnen 72 uur

LET OP

Controleer alle velden, bij fouten kunnen er achteraf extra kosten in rekening worden gebracht. Vergeet niet in het opmerkingenveld bij het betalen de naam te noemen. Omdat de posters digitaal zijn, zijn alle aankopen definitief. Er kan niet geruild of geretourneerd worden. Brandweetjes is niet verantwoordelijk voor de afdrukkwaliteit.