Welkom in onze webwinkel

Wat begon met een Facebook-pagina zonder vooropgezet plan is binnen nog geen jaar uitgegroeid tot een community met zo'n 20.000 brandweerfanaten. Mensen die binnen de brandweer werkzaam zijn of gefascineerd zijn door het brandweerwezen.

Dit succes hebben we in oktober 2016 uitgebreid met de lancering van deze webshop vol toffe brandweer cadeaus! Want wie wel eens een zoektocht is gestart naar originele cadeaus voor brandweerfanaten weet dat dit haast een onmogelijke opgave is...

Verras een brandweerliefhebber per post met onze toffe ansichtkaarten of geef een poster cadeau. Met pakkende en grappige quotes typerend voor het echte brandweerleven. Goedgekeurd en geselecteerd door onze trouwe Facebook-volgers.

Stoere t-shirts voor stoere brandweermannen! We begonnen met slechts één model. Eigenlijk unisex, want we wilden vrouwen niet buitensluiten. Inmiddels zijn er meerdere unisex t-shirts, een vrouwen t-shirt en t-shirts voor kinderen. Meer volgt!

Keep calm and love a firefighter! Niets aantrekkelijker dan een brandweerman toch? Ook voor fans van ‘onze’ mannen hebben wij leuke brandweer cadeaus in huis. Zoals bijv. een – hoe kan het ook anders – knalrode tas of t-shirt!

En dan hebben we het nog niet gehad over de superschattige rompertjes en posters voor in de kinderkamer. De komende tijd zullen we daarnaast ons assortiment verder uit breiden. Want zeg nu zelf, het is toch veel te moeilijk om een leuk brandweer cadeau te vinden voor jezelf, een collega of willekeurige brandweerfanaat?

Waarom bij ons bestellen?

Omdat we de leukste zijn? Nee, zonder dollen, we geven je drie goede redenen.
Unieke producten

Al onze producten zijn speciaal ontworpen voor Brandweetjes. Je zal deze producten dan ook niet elders tegenkomen. De t-shirts zijn zelfs in beperkte oplage beschikbaar, waardoor je een echt collectors item bezit. Al zeggen we het zelf; zulke leuke brandweer cadeaus vind je nergens anders!

Steun het goede doel

Koop je een product bij Brandweetjes dan heb je grote kans dat je hiermee direct een goed doel steunt. Bij aankoop van veel van onze producten schenken we namens jou een vast bedrag aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Hoeveel? Dat zie je bij de productomschrijvingen!

Vaste verzendkosten

Alle producten van Brandweetjes kunnen verzonden worden per brievenbuspost, waardoor je altijd € 3,95 betaalt bij verzending binnen Nederland (voor België gelden afwijkende tarieven). Mocht je meer bestellen dan nemen wij de eventuele (meer)kosten van pakketpost voor onze rekening. Geen onverwachte verrassingen!