Welkom in onze webwinkel

Wat begon met een Facebook-pagina zonder vooropgezet plan is binnen nog geen jaar uitgegroeid tot een community met meer dan 30.000 brandweerfanaten. Mensen die binnen de brandweer werkzaam zijn of gefascineerd zijn door het brandweerwezen.

Dit succes hebben we in oktober 2016 uitgebreid met de lancering van deze webshop vol toffe brandweer cadeaus! Want wie wel eens een zoektocht is gestart naar originele cadeaus voor brandweerfanaten weet dat dit haast een onmogelijke opgave is...

Verras een brandweerliefhebber per post met onze toffe ansichtkaarten of geef een poster cadeau. Met pakkende en grappige quotes typerend voor het echte brandweerleven. Goedgekeurd en geselecteerd door onze trouwe Facebook-volgers.

Stoere t-shirts voor stoere brandweermannen! We begonnen met slechts één model. Eigenlijk unisex, want we wilden vrouwen niet buitensluiten. Inmiddels zijn er meerdere unisex t-shirts, een vrouwen t-shirt en t-shirts voor kinderen. Meer volgt!

Keep calm and love a firefighter! Niets aantrekkelijker dan een brandweerman toch? Ook voor fans van ‘onze’ mannen hebben wij leuke brandweer cadeaus in huis. Zoals bijv. een – hoe kan het ook anders – knalrode tas of t-shirt!

En dan hebben we het nog niet gehad over de superschattige rompertjes, posters voor in de kinderkamer en sokken. De komende tijd zullen we daarnaast ons assortiment verder uit breiden.

Want zeg nu zelf, het is toch veel te moeilijk om een leuk brandweer cadeau te vinden voor jezelf, een collega of willekeurige brandweerfanaat?

Waarom bij ons bestellen?

Omdat we de leukste zijn? Nee, zonder dollen, we geven je drie goede redenen.
Unieke producten

Al onze producten zijn speciaal ontworpen voor Brandweetjes. We verkopen deze enkel in onze webshop, op Open Dagen en bij unieke verkooppunten (waaronder het PIT Veiligheidsmuseum in Almere). We werken met beperkte oplages, waardoor je al snel een collectors item in je bezet hebt. Leukere brandweercadeaus zijn er niet te vinden!

De leukste brandweer community

Denk niet dat we deze website zijn gestart om rijk te worden. Door onze kleine oplages hebben we een beperkte marge. We zijn deze vooral uit liefde gestart. Het beetje geld dat we eraan verdienen, gaat in nieuwe producten én bovenal de voortzetting van onze geweldige brandweer community zitten. Volg jij Brandweetjes al op Facebook?

Vaste verzendkosten

Alle producten van Brandweetjes kunnen verzonden worden per brievenbuspost, waardoor je altijd € 3,95 betaalt bij verzending binnen Nederland (voor België gelden afwijkende tarieven). Mocht je meer bestellen dan nemen wij de eventuele (meer)kosten van pakketpost voor onze rekening. Geen onverwachte verrassingen!