Over ons

Over Brandweetjes

Wat begon met een Facebook-pagina zonder vooropgezet plan is binnen een paar jaar uitgegroeid tot een community met meer dan 55.000 brandweerfanaten. Mensen die binnen de brandweer werkzaam zijn of gefascineerd zijn door het brandweerwezen.

Dit succes hebben we enkele jaren geleden uitgebreid met de lancering van deze webshop vol toffe brandweer cadeaus! Want wie wel eens een zoektocht is gestart naar originele cadeaus voor brandweerfanaten weet dat dit haast een onmogelijke opgave is…

Wat vind je o.a. in onze webshop?

De leukste t-shirts

Stoere t-shirts voor stoere brandweermannen! We begonnen met slechts één model. Eigenlijk unisex, want we wilden vrouwen niet buitensluiten. Inmiddels zijn er meerdere unisex t-shirts, een vrouwen t-shirt en t-shirts voor kinderen. Meer volgt!

Het leukste kraamcadeau

Vanaf dag één zijn ze een succes, onze rompertjes. Met schattige, stoere en grappige teksten. Hier scoor je punten mee op een kraambezoek!

En nog véél meer

Dan hebben we het nog niet gehad over onze (digitale) posters, unieke zoeken en printables voor kinderpartijtjes. de kinderkamer en sokken. Zo kan je altijd een leuk brandweer cadeau te vinden voor jezelf, een collega of willekeurige brandweerfanaat!
Meer dan
0
brandweercadeaus
0
+
verkochte producten
0
+
Instagram-fans
0
+
Facebook-fans

Waarom bij ons bestellen?

Unieke brandweercadeaus

Al onze producten zijn speciaal ontworpen voor Brandweetjes. We verkopen deze enkel in onze webshop en op Open Dagen. We werken met beperkte oplages, waardoor je al snel een collectors item in je bezet hebt. Leukere brandweercadeaus zijn er niet te vinden!

De leukste brandweer community

Denk niet dat we deze website zijn gestart om rijk te worden. Door onze kleine oplages hebben we een beperkte marge. We zijn deze vooral uit liefde gestart. Het beetje geld dat we eraan verdienen, gaat in nieuwe producten én bovenal de voortzetting van onze geweldige brandweer community zitten. Volg jij Brandweetjes al op Facebook?

Vaste verzendkosten

Alle producten van Brandweetjes kunnen verzonden worden per brievenbuspost, waardoor je altijd € 4,25 betaalt bij verzending binnen Nederland (voor België gelden afwijkende tarieven). Mocht je meer bestellen dan nemen wij de eventuele (meer)kosten van pakketpost voor onze rekening. Geen onverwachte verrassingen!