Heb jij een open dag gepland? Wij komen graag!

Terug naar Blog
Open dag kraam Brandweetjes

Heb jij een open dag gepland? Wij komen graag!

Afgelopen jaar waren we te gast bij diverse korpsen met onze webshop. En dat was zó leuk, dat we graag ook bij jou op de open dag komen dit jaar. Om onze producten te verkopen uiteraard, maar ook om kennis te maken met onze volgers.

Jullie zorgen voor een kraampje, wij doen de de rest. We komen bepakt en bezakt met t-shirts, tassen, rompertjes, posters en kaarten op tijd naar jouw open dag. We kleden de kraam aan en zetten het mobiele pinapparaat klaar.

Natuurlijk hopen we veel te verkopen (want dat betekent dat we weer toffe nieuwe producten kunnen verzinnen!), maar we hebben nog een doel; we willen vooral de live reacties van onze klanten. En we zien graag de gezichten achter de schermen van korpsen door het hele land.

In navolging van o.a. de korpsen Emmeloord, Ermelo, Leersum, ‘s Graveland, Bussum afgelopen jaren, staan we komend jaar graag op jouw open dag. Hierbij gaan we voor een max. 10 open dagen, afgestemd op het altijd ingewikkelde 24-uurs rooster dat al een jaar vastligt. Per aanvraag zullen we dus kijken wat haalbaar is.

Organiseert jouw korps binnenkort een open dag, stuur gerust een mailtje naar info@brandweetjes.nl of stuur ons een bericht via Facebook.

Fotografie: Luuk Schudde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Blog