NIEUW! De leukste updates per e-mail

Terug naar Blog
Inschrijven nieuwsbrief

NIEUW! De leukste updates per e-mail

Niet alleen werd onze website afgelopen maand volledig vernieuwd, we hebben ook wat nieuws geïntroduceerd. Vanaf nu kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief.

Waarom deze nieuwsbrief?

We zijn erg actief op social media en bereiken veel van onze volgers via Facebook & Instagram. Maar als je ons volgt, zie je niet per definitie alles wat we plaatsen. Het algoritme van Mark Zuckerberg zorgt ervoor dat niet standaard alles op jouw timeline komt. En dat betekent dat je zomaar een actie kunt missen of nét naast dat ene nieuwe product grijpt.

Berichten die naar jouw e-mailadres worden gestuurd, worden niet door een algoritme achterhouden. Schrijf je je in dan zal je écht niets meer missen. En dat is juist nu extra fijn. In de aanloop naar de feestdagen komen we met heel toffe nieuwe producten. Producten waarvan we eigenlijk niet willen wachten tot we ze kunnen lanceren, maar ja… levertijd. Maar we hopen jou dus wel snel een eerste e-mail te kunnen sturen met een verrassend product.

Mét welkomstkorting

Ben jij nu benieuwd naar die nieuwe producten? Dan is het tijd om je in te schrijven op de nieuwsbrief. En dan word je ook nog direct beloond. Met een fijne kortingscode. Waarop? Even inschrijven & je komt erachter!

Inschrijven voor de nieuwsbrief >>

Reactie (1)

  • Jeffrey van de velde Reply

    Super leuk dit!!

    2 november 2019 at 14:23

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Blog