Nationale Vrijwilligersdag: wie zet jij in het zonnetje met ons nieuwste t-shirt?

Nationale Vrijwilligersdag: wie zet jij in het zonnetje met ons nieuwste t-shirt?

Als er één sector is waarin er veel vrijwilligers werken dan is het wel het brandweerwezen. Tijd om deze vrijwilligers, op Nationale Vrijwilligersdag, in het zonnetje te zetten!

Brandweer t-shirt: being a firefighterVrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Maar de grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten is bij veel mensen nog onbekend. Op 7 december, internationale vrijwilligersdag, worden elk jaar de ‘Meer dan handen’-vrijwilligersprijzen uitgereikt. Want het is zo slecht nog niet om waardering uit te spreken naar alle mensen die een handje bijdragen op een vrijwillige basis.

Ook wij dragen graag bij aan deze dag. Vandaag kan je op onze Facebook-pagina een vrijwillig brandweerman- of vrouw in je omgeving in het zonnetje zetten. Het mooiste betoog wordt beloond; de winnende vrijwilliger ontvangt ons nieuwste t-shirt. Want is de uitspraak Being a firefighter is not something you just do, it’s something you are juist niet vandaag heel erg van toepassing?

Ga naar Facebook om mee te doen met deze actie >>
Bestel hier het toffe t-shirt >>

Voeg reactie toe

Velden met een * zijn verplicht