Brandweetjes komt naar jouw open dag

Brandweetjes komt naar jouw open dag

Afgelopen december waren we te gast bij Brandweer Emmeloord. We stonden met een kraampje op hun Winter Experience. En dat was zó leuk, dat we graag ook bij jouw op de open dag komen. Én bijdragen aan een goed doel; een deel van onze opbrengsten gaat namelijk naar de Nederlandse Brandwondenstichting.

Bepakt en bezakt gingen we 16 december op weg naar Emmeloord. T-shirts, tassen, rompertjes, posters en kaarten netjes ingepakt in dozen. Mobiele pinapparaat mee en natuurlijk aankleding voor het kraampje. Wat ons doel was? Niet eens zozeer zoveel mogelijk verkopen; we wilden vooral de live reacties van onze klanten. Want die krijg je als webshop natuurlijk niet…

De twee dagen van de Winter Experience leverde uiteindelijk een goede verkoop op (en geld voor de Nederlandse Brandwondenstichting), maar ook nuttige informatie. Zo zouden jullie bijvoorbeeld heel graag kindershirts zien. En guess what, het eerste kinder t-shirt wordt op dit moment geproduceerd. Ook de rest van de feedback pakken we dit jaar op.

Wat we nog meer dit jaar oppakken? Open dagen! We willen graag met een kraampje ook op jouw open dag staan! Dus organiseert jouw korps binnenkort een open dag, stuur gerust een mailtje naar info@brandweetjes.nl of stuur ons een bericht via Facebook.

Voeg reactie toe

Velden met een * zijn verplicht