Hoe brandveilig is jouw huis? (wij helpen je op weg!)

Hoe brandveilig is jouw huis? (wij helpen je op weg!)

In 70% van de woningen is een rookmelder geplaatst, maar slechts 45% van die rookmelders werkt. Van alle rookmelders is slechts 35% op de juiste plek geplaatst én werkt. Schrikbarend als je je bedenkt dat je bij brand slechts 3 minuten hebt om te vluchten. Het is ons dan ook een raadsel waarom nog niet iedereen een brandmelder heeft…

Brandpreventie weken: doe de deur dichtEn ons niet alleen. Brandweer Nederland, de Nederlandse Brandwonden Stichting en het IVF slaan deze maand de handen ineen tijdens de Nationale Brandpreventieweken.
 
Hiermee willen ze Nederlanders bewust maken van het risico dat je loopt als je geen brandmelders in huis hebt. En op de juiste plek plaatst; daar waar hij goed rook kan detecteren én jij de rookmelder ook af hoort gaan. Maar dat niet alleen…
 
Wist je dat uit onderzoek blijkt dat het sluiten van  binnendeuren een positief effect heeft op de tijd die je hebt om jezelf tijdens een woningbrand in veiligheid te brengen? Je hebt simpelweg meer kans om veilig te vluchten en gered te worden.

Bestel bij ons & maak je huis brandveilig

We dragen, samen met EI Electronics, graag een steentje bij aan de Nationale Brandpreventieweken én de bewustwording bij Nederlanders. Daarom verloten we onder alle bestellers in oktober (ja, dus ook de bestellers die afgelopen twee weken onze eerste producten afnamen, waarvoor dank) drie sets met:

  • 1x een Ei Electronics Ei 650i rookmelder t.w.v. € 45,-
  • 1x Ei 208W koolmonoxidemelder t.w.v. € 60,-

Beide melders zijn uitgerust met het zogenaamde audioLINK systeem. In de app, gekoppeld aan de melders, wordt informatie geregistreerd over de keren dat de rookmelder af gaat en de hoeveelheid koolmonoxide als deze aanwezig is. Ook kun je in de app het batterijniveau aflezen en kun je zien wanneer je je melders voor het laatst getest hebt. Alle gegevens kun je per e-mail naar jezelf versturen.

Geïnteresseerd in dit pakket t.w.v. € 105,-? Bestel nu bijv. dat t-shirt wat je eigenlijk toch al wilde hebben, die knalrode brandweertas of toffe posters. Ook bij bestelling van een van de andere producten maak je automatisch kans. De geselecteerde bestellers krijgen de eerste week van november bericht en zullen het pakket dan door EI Electronics toegezonden krijgen. Op naar een brandveilig huis!

Voeg reactie toe

Velden met een * zijn verplicht