Wat 2017 ons gaat brengen

Wat 2017 ons gaat brengen

Voor je het weet, is het alweer een halve maand geleden dat we Oud & Nieuw vierden. Te laat om jullie een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maar we kunnen nog wel even terugblikken op 2016, want dat was best een spannend jaar. En tijd om vooruit te kijken naar 2017. Want we hebben leuke plannen!

Waar 2015 het jaar was dat Brandweetjes (als enkel Facebook-pagina) ontstond, was 2016 het jaar van de lancering van onze webshop. En dat was best spannend! Want hoewel de commerciële kennis er is, was het wel de allereerste webshop. Om te bouwen en om te onderhouden. De wereld van inkoop, marges en verkoop was nieuw. Maar oh zo leuk!

Trots waren we bij de lancering, maar trots zijn we ook met de eerste resultaten. Met name de t-shirts werden met veel enthousiasme ontvangen en menig baby draagt al een van onze toffe rompertjes. We woonden onze eerste open dag/evenement bij, de Winter Experience in Emmeloord. We kregen goede feedback van onze klanten en beslisten welk ontwerp ons derde t-shirt zou worden. Deze dus. Die had je vast nog niet gezien?

En toen was het al weer 2017

Geen jaar om stil te zitten natuurlijk. Want we hebben meer ideeën. Sterker nog; de vormgever gaat deze week aan de slag met nieuwe producten en nieuwe ontwerpen. Binnenkort, op veler verzoek, het eerste t-shirt speciaal voor vrouwen. En we zijn ook druk in gesprek met een drukker voor kinder t-shirts. Want ook daar was vraag naar.

En er ligt zo’n te gek idee voor gepersonaliseerde posters (met naam!) voor de kinderkamer. Die maken we op maat en krijg je dan binnen no time digitaal aangeleverd. Even printen & inlijsten maar.

Niet te vergeten: het enthousiasme van onze klanten op de Winter Experience was zo leuk dat we er naar streven om op meer open dagen te staan. Met onze producten én leuke actieprijzen. Daarover later meer. Want we gaan natuurlijk niet alles in één keer verklappen.

Voor nu? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter. Daar brengen we je geregeld op de hoogte van nieuwe producten, kortingsacties en leuke nieuwtjes.

Voeg reactie toe

Velden met een * zijn verplicht