Nederlandse Brandwonden Stichting

We weten niet hoe het met jou als brandweerman, -vrouw of -liefhebber zit, maar bij ons gaat er elke maand een vast bedrag naar de Nederlandse Brandwonden Stichting. En omdat we dat nog niet genoeg vonden, hebben we besloten om bij de verkoop van al onze producten boven de € 5,- een donatie te doen aan de stichting. Waarom we hiervoor hebben gekozen? Heel simpel!

Als je in het brandweervak werkt, weet je als geen ander hoeveel leed brandwonden kunnen veroorzaken. De Nederlandse Brandwonden Stichting wil niet alleen brandwonden voorkomen, maar ook het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Om dit te bereiken heeft de stichting drie ambities opgesteld:

In Nederland woon, werk en leef je veilig met een minimumrisico op brand(wonden)letsel.

In de Nederlandse (brandwonden)zorg is uitmuntende behandeling en zorg aan patiënten met brandwonden beschikbaar, gericht op een snel en zo volledig mogelijk herstel.

De nazorg aan patiënten met brandwonden is gericht op re-integratie van de patiënt tot de hoogst mogelijke maatschappelijke participatie.

Als jij een product koopt bij Brandweetjes draag je direct aan deze ambitie bij; van al onze producten duurder dan € 5,- dragen wij een deel af aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Hoeveel? Dat kun je bij elk product zien.

Word direct donateur

Wil jij de Nederlandse Brandwonden Stichting niet alleen steunen via een aankoop bij ons? Word donateur en stort elke maand een vast bedrag.