Brandweer schoencadeautjes

Brandweer schoencadeautjes

Wie op zoek is naar originele én betaalbare schoencadeautjes voor brandweerfanaten kan zomaar een lange zoektocht in het vooruitzicht hebben. Of nee, nu niet meer. Want we hebben de leukste brandweer schoencadeautjes voor je op een rij gezet. De meeste van deze cadeaus zijn ook nog eens onder de € 10,-. Mooi meegenomen!

BRANDWEER SCHOENCADEAUTJES VOOR KIDS

Blije kindergezichtjes zijn gegarandeerd met deze brandweer cadeautjes voor de jongste brandweerliefhebbers.

BRANDWEER SCHOENCADEAUTJES VOOR HEM

Ken jij een stoere brandweerman of een man die echt helemaal leip is van de brandweer? We hebben een aantal mooie cadeaus; de meeste onder de € 10,- en klein genoeg voor een mannenschoen.

BRANDWEER SCHOENCADEAUTJES VOOR HAAR

Stoere brandweervrouwen verdienen stoere cadeaus in hun schoen. En ook die hebben we in huis. Bekijk hiernaast de selectie!

SNEL IN HUIS

Standaard versturen we onze pakketjes binnen 3 dagen na bestelling. In de praktijk gebeurt dit sneller; vaak dezelfde of – als er net een 24-uurs dienst wordt gedraaid – de volgende dag. Zo heb je jouw brandweer schoencadeautjes snel in huis!

LAGE VASTE VERZENDKOSTEN

Alle producten van Brandweetjes kunnen verzonden worden per brievenbuspost, waardoor je altijd € 4,25 betaalt bij verzending binnen Nederland (voor België gelden afwijkende tarieven). Mocht je meer bestellen dan nemen wij de eventuele (meer)kosten van pakketpost voor onze rekening. Geen onverwachte verrassingen!

You've just added this product to the cart:

We zijn er even niet!

I.v.m. vakantie worden er op dit moment geen nieuwe bestellingen verzonden. Op 4 december gaan de eerste bestellingen op de post. Excuses voor het ongemak!

Voor digitale producten geldt een uitzondering; van deze producten krijg je direct een downloadlink. Digitale producten op maat worden ook verzonden tijdens de vakantie.

Klik deze melding weg om ons aanbod te bekijken en vast vooruit te winkelen. Want bestellen kan natuurlijk evengoed!