Brandweer kerstpakketten

Brandweer kerstpakketten

Brandweer kerstpakketten

Kerstpakketten met levenswaren blijven populair, maar voor stoere brandweermannen en -vrouwen kan het toch origineler? In samenspraak kunnen we voor jouw korps of veiligheidsregio dan ook de leukste brandweer kerstpakketten samen stellen. Bekijk de informatie hieronder en schroom niet om bij vragen contact met ons te zoeken.

WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

VERTEL ONS JULLIE BUDGET

Heb jij een budget voor ogen voor jouw kerstpakketten voor brandweerpersoneel? Wanneer wij een bedrag p.p. weten, kunnen we aan de hand hiervan én onze producten een op maat gemaakt kerstpakket samenstellen. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is labelen en aan het personeel geven.

MAKKELIJKER KAN OOK!

Mocht jullie budget beperkt zijn of er juist ruimte zijn voor een extra kleinigheidje, kun je ook simpelweg een kijkje nemen in onze webshop. Benader ons wanneer er niet genoeg voorraad is; we kijken dan wat er mogelijk is met onze leveranciers.

PRODUCTEN OP MAAT

Willen jullie graag één van onze producten, maar dan met een iets andere bedrukking (bijv. met een korpslogo erbij)? Geef ons gerust jouw wensen door en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn bij onze leveranciers. Dit vereist wel een langere levertijd, dus wacht niet te laat met het bestellen van jouw brandweer kerstpakketten.

SAMEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN KIJKEN?

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van de leukste brandweer kerstpakketten. Mail naar info@brandweetjes.nl met een wensenlijstje en waar van toepassing een budget per persoon. Wij komen dan met een passend idee en dito offerte.

Houd er rekening mee dat we werken in kleine oplages en de kerstpakketten daardoor vaak apart moeten bestellen bij leveranciers. Dit kan zorgen voor een langere levertijd. Wacht dus niet te lang met contact zoeken.

You've just added this product to the cart:

We zijn er even niet!

I.v.m. vakantie worden er op dit moment geen nieuwe bestellingen verzonden. Op 4 december gaan de eerste bestellingen op de post. Excuses voor het ongemak!

Voor digitale producten geldt een uitzondering; van deze producten krijg je direct een downloadlink. Digitale producten op maat worden ook verzonden tijdens de vakantie.

Klik deze melding weg om ons aanbod te bekijken en vast vooruit te winkelen. Want bestellen kan natuurlijk evengoed!