Blog

Inschrijven nieuwsbrief

NIEUW! De leukste updates per e-mail

Niet alleen werd onze website afgelopen maand volledig vernieuwd, we hebben ook wat nieuws geïntroduceerd op onze website. Vanaf nu kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief. En dan ontvang je ook nog eens meteen een fijne kortingscode!

Brandweer partijtje feestpakket

Voortaan altijd een (brandweer)feestje!

Nieuw in onze webshop: een feestpakket voor brandweer partijtjes. Hiermee tover je een glimlach op het gezicht van elke kleine brandweerman of -vrouw in spe. Na bestellen kan je direct aan de slag met de digitale bestanden.

70 jaar Brandweer Schiphol, symposium

70 jaar Brandweer Schiphol

"Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober houden we een symposium ter ere van het 70-jarig bestaan van Brandweer Schiphol. Vinden jullie het leuk om daar bij te zijn?" Tegen zo'n uitnodiging kan je toch geen nee zeggen?

Brandweer flesopeners

Proost! (met onze flesopeners)

We weten het allemaal; na een oefenavond - met de nadruk op ná - gaat er graag een biertje in bij menig brandweerman. En daar spelen we dus handig op in met ons nieuwste product, deze toffe flesopeners.

Brandweer sokken superpower

NIEUW! Sokken met superpower

Op zoek naar een origineel cadeautje voor onder de kerstboom? Deze Superpower sokken zijn zonder twijfel een succes bij brandweermannen en -vrouwen die wel houden van een dutje doen.