Heb jij een open dag gepland? Wij komen graag!

Heb jij een open dag gepland? Wij komen graag!

Afgelopen jaar waren we te gast bij diverse korpsen met onze webshop. En dat was zó leuk, dat we graag ook bij jou op de open dag komen dit jaar. Niet alleen uit commercieel oogpunt; we dragen ook bij aan een goed doel. Een deel van onze opbrengsten gaat namelijk naar de Nederlandse Brandwondenstichting.

Jullie zorgen voor een kraampje, wij doen de de rest. We komen bepakt en bezakt met t-shirts, tassen, rompertjes, posters en kaarten op tijd naar jouw open dag. We kleden de kraam aan en zetten het mobiele pinapparaat klaar.

Natuurlijk hopen we veel te verkopen (want dat betekent dat we weer toffe nieuwe producten kunnen verzinnen!), maar we hebben nog een doel; we willen vooral de live reacties van onze klanten. En we zien graag de gezichten achter de schermen van korpsen door het hele land.

In navolging van o.a. de korpsen Ermelo, Leersum, ‘s Graveland en Velp afgelopen jaar, staan we komend jaar graag op jouw open dag. Organiseert jouw korps binnenkort een open dag, stuur gerust een mailtje naar info@brandweetjes.nl of stuur ons een bericht via Facebook.

Voeg reactie toe

Velden met een * zijn verplicht