Het leed dat het vinden van toffe brandweer cadeaus heet

Terug naar Blog
Leed brandweercadeaus vinden

Het leed dat het vinden van toffe brandweer cadeaus heet

Alweer drie jaar geleden startten we – na het lanceren van een succesvolle Facebook-pagina – met onze webshop. We krijgen veel de vraag waarom? En daar is één simpel antwoord op. Er waren weinig echt originele brandweer cadeaus te vinden in Nederland. Je was al snel aangewezen op platforms als Etsy.

Ja, er waren al webshops waar brandweer-gerelateerde items werden verkocht. Strepen, standaard mokken, t-shirts met je korpsnaam of het nummer van je autospuit erop, bordjes voor in je auto… Maar laten we wel wezen; als je op zoek bent naar een geslaagd cadeau voor jezelf, een brandweercollega of een willekeurige brandweerman- of vrouw in je omgeving dan wil je toch iets originelers?

We namen een kijkje in het buitenland (voornamelijk in Amerika) en opeens waren er een stuk meer opties. Leuke t-shirts, toffe posters, accessoires voor in huis… Maar ja, wel een lange levertijd, hoge verzendkosten én het risico op een douane-toeslag. Zoveel is een cadeautje ook niet altijd waard. Het moet wel leuk blijven.

En daar zat wat ons betreft onze toegevoegde waarde voor jullie, onze Facebook-volgers en de rest van brandweer-liefhebbend Nederland; zorgen voor een webshop vol te gekke brandweer cadeaus. In elke prijsklasse. Zodat je een keer uit kunt pakken tijdens een feestje, maar ook een cadeautje ‘zomaar’ kunt geven met een minder groot budget. Of jezelf een keer in de watten kunt leggen, gewoon omdat je het verdient.

Ansichtkaarten & posters was aanvankelijk het idee. T-shirts volgden al snel evenals rompers. En toffe accessoires. Of onze knaller; te gekke brandweer sokken. Wat zijn we trots op de vele mooie producten die er na drie jaar staan. Tijd om nog meer toe te voegen. Heb jij nog wensen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Blog
You've just added this product to the cart: